Kapper Utrecht: Laurent Salon & Spa

Kapper Utrecht

Laurent Salon & Spa biedt u de ultieme balans tussen ontspanning en resultaat. Na 25 jaar passie en vakmanschap staat het resultaat en de tevredenheid van de klant nog altijd voorop. Inmiddels is Laurent uitgegroeid tot een bedrijf van internationale allure. Onze specialisten blijven zich ontwikkelen en zijn constant op de hoogte van de nieuwste technieken, zodat ze u kunnen voorzien van een optimaal resultaat. Naast de Laurent Schoonheidssalon vindt u op Janskerkhof 11 ook onze Laurent Kapper Utrecht.

Kapper Utrecht: De behandelingen bij Laurent Salon & Spa

De salon van Laurent is uitgegroeid van een traditionele kapsalon tot een all-in-one beauty experience van internationale allure. Bij Laurent Kapper Utrecht staan rust en ontspanning centraal. Onze specialisten nemen uitgebreid de tijd voor u. We beginnen met een persoonlijk gesprek, waarin we uitgebreid uw wensen in kaart brengen. Vervolgens brengen wij een deskundig advies uit. Dit gesprek vormt dus de basis van een professionele behandeling en een unieke ervaring.

De specialisten van Laurent Salon & Spa

De kappers bij Laurent behoren tot de absolute top in hun specifieke vakgebied én ze houden van hun werk. Laurent werkt uitsluitend met zeer ervaren en getalenteerde mensen. Zij voorzien u van een deskundig advies voor uw behandeling. We werken bij Laurent Kapper Utrecht met stylisten op verschillende niveaus en met verschillende prijzen. Leeftijd, educatie, persoonlijke ontwikkeling en het service niveau van de professionals spelen hierbij een grote rol. Op deze manier maken we kwaliteit voor iedereen toegankelijk!

De producten van Laurent Kapper Utrecht

In de salon werken we uitsluitend met de producten van Aveda. Afhankelijk van het beoogde resultaat is er soms een aanvulling vanuit andere merken. Hierbij kunt u denken aan de voedingssupplementen van LavieSage of de producten van Mediceuticals. Deze producten zijn geschikt voor het behandelen van een breed scala aan hoofdhuid- en haarproblemen. Al onze merken zijn ook online verkrijgbaar in onze webshop.

Een afspraak maken bij Laurent

Bij Laurent Salon & Spa Utrecht kunt u op diverse manieren een afspraak maken. Bij specifieke vragen raden wij u aan om telefonisch contact op te nemen, zodat we uw behandeling kunnen doorspreken. Uiteraard is het ook mogelijk om uw afspraak vast te leggen via het reserveringsformulier op onze website. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *