De zoektocht naar ideale tuinmeubelen

Tuinmeubelen

Het zomerseizoen komt er weer aan en dat betekent relaxen in de tuin, genieten van de zon en koude drankjes op een loungeset. Leuk idee, maar dan moet je natuurlijk eerst de ideale tuinmeubelen vinden voor jouw tuin. Lees hier wat de trends van 2019 zijn op het gebied van tuinmeubelen.

Tuinmeubelen trends 2019

Vlechtwerk volgens patronen is dit jaar een opkomende trend. De met de hand gevlochten tuinmeubelen geven een luxe uitstraling aan je buiteninterieur.
Teakhouten tuintafels met aluminium onderstellen zijn uniek en onderhoudsvriendelijk. Een aluminium onderstel zorgt voor een robuust, stevig en degelijk frame dat weinig onderhoud vereist.
Royale loungesets zijn een nieuw opkomende trend in 2019. Zowel het zitvlak van de loungeset als de kussens zijn royaal uitgevoerd. Door de grote afmetingen van de kussens, die geschikt zijn voor elk weerstype, geniet je van extra comfort. Kenmerkend voor de tuinmeubelen van dit seizoen zijn de robuuste looks en het goede zitcomfort.
Ook de boomstam tuinmeubelen zijn dit jaar weer een opkomende trend. Je haalt de natuur in huis en je kunt het meubel gebruiken voor zowel binnen als buiten.

Tuinmeubelen

De mooiste loungesets

Voordat je daadwerkelijk nieuwe meubelen gaat aanschaffen is het handig om alvast wat inspiratie op te doen. We zetten de mooiste loungesets op een rijtje.
– De Exotan Triniti La Vida loungeset was een absolute trend in 2018. Door de combinatie van hout en aluminium ontstaat er zowel een luxueuze als een strakke en tijdloze uitstraling.
– De constructie van de Nevada loungeset is volledig van aluminium en is royaler en breder opgesteld. Er wordt bij deze set gebruik gemaakt van all weather materialen. De Nevada set valt op door de grote vormen en de dikke kussens.
– De Tokyo loungeset heeft een diepe zit met comfortabele, zachte zit- en rugkussens. Deze kussens zijn waterafstotend voor 6 tot 8 uur. Ze lopen niet volledig door, waardoor er aan weerszijden van de loungeset een kleine ruimte overblijft. Op dit ‘plateau’ kan je een glas drinken neerzetten of andere kleine spullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *