3 redenen waarom je echt een kleine dames rugzak moet hebben!

Kleine Dames Rugzak

Rugzakken zijn niet alleen handig, maar ook nog eens enorm handig en trendy. En dan hebben we het niet over grote lompe rugzakken, maar kleine rugzakjes die je elke dag kunt dragen! Heb jij er nog geen in je kast hangen? In dit artikel delen we drie redenen waarom ook jij een kleine dames rugzak zou moeten hebben!

1. Kleine rugzakjes zijn helemaal trendy

Kleine rugzakken zijn helemaal van nu en je ziet deze schattige tasjes dan ook steeds vaker terugkomen in het mode-straatbeeld. Of je nu een bruin leren vintage exemplaar (hoe ouder het leer, hoe beter!) of juist een van de nieuwste modellen in frisse pastelkleuren kiest: kleine rugtasjes komen in de leukste kleuren, materialen en ontwerpen voor dit seizoen. Vooral nu het weer wat warmer wordt, wil je geen zware tassen meeslepen, dus dan komt een klein rugtasje echt van pas!

2. Handige draagvorm

Kleine dames rugzakjes zijn enorm handig om te dragen, want je hebt altijd je handen vrij en optimale bewegingsvrijheid. Dit is met name handig als je bijvoorbeeld veel op de fiets zit, maar ook als je naar een concert of festival gaat. En zeg nou zelf: het is eigenlijk helemaal niet zo fijn om constant een tas onder je arm of in je hand vast te hebben… Met een rugzak heb je dit probleem niet, want die zit altijd netjes en veilig op je rug en daar heb je verder geen omkijken meer naar!

3. Leuk te combineren met de rest van je kledingkast

Eigenlijk zouden we het liefst voor iedere outfit een ander klein rugzakje willen hebben, maar als de ruimte van je kledingkast en je portemonnee dat niet toelaat, raden we aan om voor een tijdloos model te gaan. Deze valt namelijk het best te combineren met de rest van je kledingkast. Een zwart of bruin leren exemplaar met een klein voorvakje is bijvoorbeeld de perfecte everyday bag en kun je combineren met zowel een trui en jeans als een zomerjurkje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *