4 bijzondere vakanties voor studenten

Vakanties Voor Studenten

Vakanties voor studenten

Als student klinkt het waarschijnlijk bekend in de oren: het wordt weer wat warmer en de vakanties staan voor de deur. Je wilt er even lekker tussenuit, maar hebt geen zin in wéér dezelfde camping in Zuid-Frankrijk. Ook kan je niet te veel geld uitgeven, want het volgende studiejaar komt sneller dan je denkt. Dit zijn de 4 meest bijzondere vakanties voor studenten die ook nog eens een beetje betaalbaar zijn:

1. Polen

Polen heeft niet per sé een vakantie-imago met zonnige stranden en een lekker warme zee. Toch heeft Polen op cultureel gebied veel te bieden! Steden als Krakow, Warschau of Gdańsk hebben een mooi oud centrum. Daarnaast zijn het ook nog eens veilige steden waar je voor nog geen vijf euro al een maaltijd hebt.

2. Macedonië

In Macedonië is voor studenten genoeg te beleven.Tussen de kliffen heb je in Macedonië allerlei zomerse strandfeesten. Daarnaast zijn er prachtige bossen die met een temperatuur van 25 graden een zeer aangenaam verblijf bieden!

3. Vietnam

Toch de grenzen van Europa over? De reis naar Vietnam is wel wat duurder, maar het is een beleving die je nooit zal vergeten! Als je eenmaal bent aangekomen in Vietnam, is alles echter erg goedkoop! Eten en drinken heb je al voor één euro per maaltijd. Puur genieten samen met gastvrije inwoners!

4. Curaçao

Curaçao is ook een prachtige vakantiebestemming. Als je op zoek bent naar een locatie met mooie stranden en een lekkere temperatuur: zoek niet verder! Met allerlei activiteiten, zoals snorkelen, maak je van deze vakantie de mooiste vakantie ooit! Je blijft natuurlijk een student: ook in Curaçao zijn de boodschappen lekker goedkoop. Veel plezier!

En al eens in Girona geweest? Ontdek de historische charme en prachtige architectuur van deze stad vol cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *