Een smakelijke avond bij Miyagi & Jones in Utrecht

Miyagi & Jones Sushi

Miyagi & Jones: Asian Gastro and Streetfood

Bij Miyagi & Jones kun je in een sfeervol restaurant genieten van een leuke avond uit. Het restaurant is gelegen aan het Veemarktplein in Utrecht. Je kunt genieten van frisse wijntjes, meer dan 30 soorten speciaal bier en van Asian Streetfood en Sushi. Het zijn Aziatische gerechten met af en toe een westerse twist.

A la carte of een menu

Je kunt bij Miyagi & Jones kiezen uit een diner à la carte, waarbij je steeds gerechten per stuk van de kaart kiest. De porties zijn dan iets groter. Er is ook een mogelijkheid om een menu van drie of vier rondes te kiezen. Per ronde kies je twee gerechten per persoon. Deze gerechten kun je samen delen, zodat je van alles kunt proeven. De nagerechten zitten niet bij het menu in, dus die kan je later nog apart bestellen.

Een fijne sfeer

Het pand van Miyagi & Jones is erg ruim en ziet er gezellig uit. Voor in het restaurant staan hoge tafels, waar je gezellig kunt borrelen met elkaar. Verder naar achteren loop je langs de open keuken, waar Aziatische koks hard aan het werk zijn. Je kunt plaatsnemen aan een tafeltje naast de keuken of je loopt nog verder door naar achteren. Hier is een gezellige ruimte, waar ook plek is voor grotere groepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *